Petak, 19. travnja 2024.

FOTO Najmlađi Farmaceuti svladavaju vještine na turniru koji pruža aktivnost, igru i zabavu

U organizaciji Škole nogometa Nogometnog kluba Slaven Belupo započela je Lino liga.

Poručili su to iz koprivničkog prvoligaša i objasnili kako je riječ o turniru za U-9 generaciju na kojem sudjeluju klubovi iz, kako kažu, “njihovog bazena” i klubovi prijatelji, a koji će mladim igračima pružiti dodatnu aktivnost u kojoj će moći uživati u igri i druženju te tako razvijati svoje sposobnosti i znanja.

– Klubovi koji sudjeluju su Virovitica, Đurđevac, Mladost iz Ždralova, Bjelovar, Starigrad, Lumen, Donje Međimurje i Slaven Belupo, a svaki od njih bit će domaćin jednog turnira. Na završnom turniru koji će se igrati u Koprivnici proglasit će se ukupni pobjednik – dodaju u klubu.

Nedjeljni je domaćin tako bilo Donje Međimurje, a Slaven Belupo je pod vodstvom trenera Josipa Teteca ostvario dvije pobjede te po remi i poraz.

– Bolji je bio od Mladost iz Ždralova i Đurđevca, remizirao je s Lumenom, dok je poražen od Bjelovara. Mladi Slavenaši su trenutno treći sa sedam bodova, tri manje od prvoplasiranog Bjelovara. Naredni turnir igrat će se idućeg vikenda u Bjelovaru – zaključuju u klubu.

zatvori