Četvrtak, 18. travnja 2024.

FOTO Lovro Zvonarek i službeno u Bayernu: Iznimno sam sretan, transfer je ogroman motiv za daljnji rad

Nogometni klub Slaven Belupo i službeno je ostvario najveći transfer u svojoj povijesti.

Kako poručuju iz kluba, nakon jučerašnjih liječničkih pregleda, Lovro Zvonarek postao je novi igrač njemačkog velikana Bayerna.

Zvonarek po pitanju ostvarenog transfera nije mogao sakriti zadovoljstvo.

– Još uvijek mislim da nisam svjestan što se sve izdogađalo u posljednjih nekoliko mjeseci. Iznimno sam sretan što sam potpisao za klub kao što je Bayern i što je moja obitelj, moja najveća potpora, danas uz mene da zajedno ovo proslavimo. Gledat ću na ovo kao ogroman motiv za još veći rad i odricanje. Drago mi je i da ostajem do ljeta u Slaven Belupu, u svom klubu koji me prepoznao i pružio mi priliku. Želim zajedno sa svojim suigračima i stručnim stožerom ostaviti trag ove sezone i igrati najbolje što mogu – kazao je.

Podsjetimo, 16-godišnji Zvonarek u Slaven Belupo je stigao kao 10-godišnjak 2016. godine iz Mladosti iz Preloga, a pet godina kasnije upisao je i prve seniorske minute na prijateljskoj utakmici protiv Orijenta.

– Treneri Škole nogometa Slaven Belupa prepoznali su ga kao jednog od najvećih talenata u svom godištu, a Zvonarek je odgovorio na najbolji mogući način. Svojim radom, zalaganjem, igrama i talentom privukao je pozornost na sebe i tako zaslužio sve što mu se dogodilo u posljednjih nekoliko mjeseci – zaključuju u klubu i dodaju kako će se Bayernu priključiti početkom iduće sezone.

zatvori