Petak, 26. travnja 2024.

Članovi Teniskog kluba Koprivnica odlični na domaćem memorijalnom turniru

Na terenima Teniskog kluba Koprivnica proteklog vikenda održan je 24. Memorijal braće Friedrich te su domaće snage postigle vrlo dobre rezultate.

Kako poručuju iz kluba, riječ je o tradicionalnom turniru za juniore i juniorke do 16 godina, a kao i dosad, odaziv igrača i igračica bio je iz cijele Hrvatske. Turnir je održan u kategorijama juniora i juniorki te kao glavni i bonus turnir, dodaju.

– U muškom glavnom turniru pobjednik je bio prvi nositelj turnira Karlo Cindrić iz Varaždina, koji je s 4:1 i 4:1 bio bolji od Luke Srabinca iz Vrbovca. U ženskom turniru, pobjedu je odnijela Veronika Bulaku iz Zagreba pobijedivši našu Miu Gregurinu s 4:2 i 4:1. Dodajmo kako je Veronika u polufinalu svladala još jednu domaću igračicu, Lauru Šifkorn, dok je Mia Gregurina u napetom polufinalnom meču svladala prvu nositeljicu turnira Leu Gojmerac – ističu u klubu.

Kod juniora je najbolji bio Viktor Petrović iz Koprivnice pobjedivši Niku Mežnarića u finalnom meču s 4:2 i 4:0. Na bonus turniru juniorki Varaždinka Gabrijela Fruk je bila bolja od sugrađanke Lane Milković, zaključuju u klubu.

Izvor: Teniski Klub Koprivnica
Izvor: Teniski Klub Koprivnica
Izvor: Teniski Klub Koprivnica
zatvori