Ilustracija / Izvor: pixabay.com
Regionalna energetska agencija Sjever zainteresiranim mještanima Općine Novigrad Podravski nudi stručnu besplatnu pomoć i savjetovanje u vezi pripreme svoje prijave za bespovratna sredstva u sklopu Javnog poziva za energetsku obnovu obiteljske kuće.

– Ako želite zamijeniti stolariju ili toplinski izolirati fasadu, uvesti grijanje na sječku ili pelete, postaviti solarne kolektore za vodu ili solarnu elektranu na krov, pozivamo vas da iskoristite bespovratna sredstva iz novootvorenog nacionalnog Javnog poziva za energetsku obnovu obiteljske kuće – poručili su iz Općine.

Napominju da se na poveznici https://bit.ly/obiteljske2021 može preuzeti cjelokupna dokumentacija Javnog poziva i upoznajte se sa svim potrebnim informacijama.

Svi zainteresirani mještani općine mogu se za stručnu besplatnu pomoć i savjetovanje u vezi pripreme svoje prijave obratiti Regionalnoj energetskoj agenciji Sjever svakim radnim danom na

Stručnjaci iz agencije pomoći će praktičnim savjetima i uputiti zainteresirane u detalje postupka pripreme prijave.

Podnošenje prijava na Javni poziv i učitavanje dokumentacije započinje 14. listopada 2021. godine u devet sati, što je ujedno i krajnji rok do kojeg prijava mora biti spremna.