Četvrtak, 28. ožujka 2024.

[4. NL BJ-KC-VT] Dvoboj neporaženih momčadi u Kloštru Podravskom

U novom kolu Četvrte nogometne lige BJ-KC-VT očekuju nas nove zanimljive utakmice.

Posebno se ističe dvoboj neporaženih momčadi koji se odigrava u Kloštru Podravskom gdje gostuje Tehničar. Obje momčadi u dva kola imaju dvije pobjede, šest bodova i ni jedan primljeni pogodak. Pucat će u Kloštru sa svih strana, zasigurno će biti napeto i mnogobrojnu publiku čekat će pravi derbi.

Subota popodne u Legradu je rezervirana za nastup Graničara na Fizešu. Ovog će puta na terenu biti čak dva Graničara. Nasuprot Kormorana stajat će novak u ligi Graničar Bušetina. Legrađani na svom kontu imaju tri boda, dok su gosti još uvijek na nuli.

Još je jedan Graničar na nula osvojenih bodova u dva kola – đurđevački koji kod kuće dočekuje Čazmu i nada se prvim ovosezonskim bodovima.

Pomalo iznenađujuće i Jembrovčani još uvijek imaju nulu, a dva minimalna poraza (0:1) unijela su nemir u redove Borca. Priliku za popravak imat će u nedjelju kod kuće protiv Bilogore 91 iz Grubišnog Polja.

Uz Mladost i Tehničar još su dvije momčad na vrhu s po šest osvojenih bodova, a riječ je o Gariću i Ferdinandovcu. Uslijedit će ogled u Garešnici, na već tradicionalno vrućem terenu.

U ostalim susretima Pitomača ugošćuje Suhopolje, a Slatina je domaćin Dinamu iz Predavca.

Raspored trećeg kola Četvrte nogometne lige BJ-KC-VT:Tablica Četvrte nogometne lige BJ-KC-VT:

zatvori