Utorak, 26. ožujka 2024.

[3. HNL-SJEVER] Koprivnica kod kuće protiv Poleta, Virovci dočekuju Radnik

Bliži se treće kolo Treće hrvatske nogometne lige Sjever.

Nakon uvodna dva kola, Križevci su osvojili maksimalnih šest bodova te su, uz Polet i Međimurje, na samom vrhu prvenstvene tablice.

Skroz suprotna priča je u redovima Podravca koji je s Viroviticom na začelju bez bodova. Istina je, Virovci su imali težak gostujući raspored u uvodna dva kola – svladali su ih nogometaši Bjelovara i Ždralova. U trećem će kolu pred domaćom publikom ugostiti Radnik iz Križevaca. Podsjetimo, Purgeri su sredinom tjedna odigrali i prijateljski susret protiv momčadi Slaven Belupa. Remizirali su rezultatom 2:2 te pokazali koliko su ozbiljna ekipa, strijelci su bili Lisjak i Nikolić.

Koprivnica je povratničku sezonu u ligi otvorila petardom kod kuće protiv Papuka. U drugom je kolu ipak ostala bez ispaljenog metka, izgubivši u Čakovcu s 3:0 kod bivšeg drugoligaša Međimurja. Sada će u trećem kolu na Gradskom stadionu Ivan Kušek-Apaš ugostiti Polet iz Svetog Martina na Muri. Crveno-bijeli su u uvodna dva kola vrlo uvjerljivi, upisali su pobjede protiv Podravine i Virovitice uz gol-razliku, 10:1. Poletovce predvode bivša prvoligaška imena poput Josipa Brezovca i Dejana Glavice.

U ostalim susretima Podravina će u Ludbregu biti domaćin Mladosti iz Ždralova. Jedni i drugi su u prošlome kolu slavili pobjede, Podravina na gostovanju kod Varteksa s 0:2, dok je Mladost teže od očekivanog na Brdu svladala Podravac s 2:1.

Virovitica će biti domaćin Varteksu, a Bjelovar Papuku. Međimurski derbi igrat će se u Murskom Središću gdje kod domaćeg Rudara gostuje Međimurje.

Sve utakmice igraju se u subotu s početkom od 17 sati.


Raspored trećeg kola Treće hrvatske nogometne lige Sjever:

4.9.2021. 17:00 LUDBREG Podravina Ludbreg : Mladost Ždralovi
4.9.2021. 17:00 VIROVITICA Virovitica : Varteks Varaždin
4.9.2021. 17:00 KOPRIVNICA Koprivnica : Polet SMnM
4.9.2021. 17:00 MURSKO SREDIŠĆE Rudar Mursko Središće : Međimurje
4.9.2021. 17:00 VIRJE Podravac Virje : Radnik Križevci
4.9.2021. 17:00 BJELOVAR Bjelovar : Papuk Orahovica

zatvori