Četvrtak, 25. travnja 2024.

[3. HNL-SJEVER] Koprivnica dočekuje Podravinu, u Virje dolazi Međimurje, Radnik domaćin Papuku

Novi vikend donosi nam novo kolo Treće hrvatske nogometne lige Sjever, peto po redu.

Prošlo kolo obilježio je Polet iz Svetog Martina na Muri pobijedivši Rudar s 11:0. Gosti su već u prvome poluvremenu dobili dva crvena kartona pa je utakmica bila jednosmjerna.

Treba pohvaliti i Virovce koji su se na teškom gostovanju kod Papuka dočepali prvog boda u novome prvenstvu. Ovog će vikenda na svom terenu biti domaćin Međimurju. Nakon uvodne tri pobjede, Međimurci su u prošlome kolu remizirali s Bjelovarom.

Baš će Bjelovar u derbiju kola biti domaćin Poletu. Međimurci su prvi s maksimalnim brojem bodova, dok je Bjelovar osmoplasirani, ali zasigurno ima ekipu za veće domete. To će moći dokazati već ovog vikenda.

Susjedski derbi igrat će Koprivnica i Podravina na Gradskom stadionu Ivan Kušek-Apaš, ali u nedjelju zbog subotnje utakmice Slaven Belupa i Istre 1961. Koprivničanci imaju tri boda iz prvog kola te tri nanizana poraza. Ludbrežani igraju u ritmu pobjeda, poraz, pobjeda, poraz te imaju šest bodova na svome kontu. Bit će ovo zanimljiv susret dvije ekipe sličnih kvaliteta te će odlučivati nijanse.

Radnik će nakon poraza u Ždralovima biti domaćin Papuku i tražiti pobjedu protiv sedmoplasiranih gostiju.

Virovitica će nakon poraza u Ludbregu biti domaćin Mladosti.

Varteks će nakon pobjede od 1:0 protiv Koprivnice na gostovanje kod Rudara u Mursko Središće.


Raspored igranja petog kola Treće hrvatske nogometne lige Sjever: 

Tablica Treće hrvatske nogometne lige Sjever: 

zatvori