Izvor: NK Koprivnica (Facebook)
Novi vikend donosi nam novo kolo Treće hrvatske nogometne lige Sjever, peto po redu.

Prošlo kolo obilježio je Polet iz Svetog Martina na Muri pobijedivši Rudar s 11:0. Gosti su već u prvome poluvremenu dobili dva crvena kartona pa je utakmica bila jednosmjerna.

Treba pohvaliti i Virovce koji su se na teškom gostovanju kod Papuka dočepali prvog boda u novome prvenstvu. Ovog će vikenda na svom terenu biti domaćin Međimurju. Nakon uvodne tri pobjede, Međimurci su u prošlome kolu remizirali s Bjelovarom.

Baš će Bjelovar u derbiju kola biti domaćin Poletu. Međimurci su prvi s maksimalnim brojem bodova, dok je Bjelovar osmoplasirani, ali zasigurno ima ekipu za veće domete. To će moći dokazati već ovog vikenda.

Susjedski derbi igrat će Koprivnica i Podravina na Gradskom stadionu Ivan Kušek-Apaš, ali u nedjelju zbog subotnje utakmice Slaven Belupa i Istre 1961. Koprivničanci imaju tri boda iz prvog kola te tri nanizana poraza. Ludbrežani igraju u ritmu pobjeda, poraz, pobjeda, poraz te imaju šest bodova na svome kontu. Bit će ovo zanimljiv susret dvije ekipe sličnih kvaliteta te će odlučivati nijanse.

Radnik će nakon poraza u Ždralovima biti domaćin Papuku i tražiti pobjedu protiv sedmoplasiranih gostiju.

Virovitica će nakon poraza u Ludbregu biti domaćin Mladosti.

Varteks će nakon pobjede od 1:0 protiv Koprivnice na gostovanje kod Rudara u Mursko Središće.


Raspored igranja petog kola Treće hrvatske nogometne lige Sjever: 

Tablica Treće hrvatske nogometne lige Sjever: