Subota, 20. travnja 2024.

[2. ŽNL] Prvoplasirana bregovska Mladost protiv Gornje Rijeke, Sokol lovi Prekodravac

Klubovi Druge županijske nogometne lige i ovog će vikenda odmjeravati svoje snage.

Pred nama je peto kolo, a ponovno nas očekuje sedam zanimljivih susreta.

U Torčecu će tako zaigrati domaćin Podravec i Hrvatski bojovnik. Podravec je proteklog vikenda u Glogovcu zabilježio težak poraz protiv Rudara, a bolje rezultate nije postigao ni Hrvatski bojovnik porazom od Mladosti iz Koprivničkih Bregi. No, pobjednici prošlotjednih utakmica ipak predvode prvenstvo.

Prugovac će se kod kuće susreti upravo s Rudarom. Objema momčadima dobro bi došla tri boda, s obzirom na to da ih na tablici dijeli tek jedan.

U Sokolovcu će se sastati domaćin Sokol i Prekodravac. I ovdje će se igrati uzbudljiv okršaj dvije ekipe s podjednakim brojem bodova. Sokol je trenutno četvrti s osam bodova, dok je Prekodravac drugi i ima ih 10.

Omladinac iz Herešina zaigrat će s Fugaplastom. Prošlog je vikenda remizirao s Mičetincom, zadnjim timom tablice koji si je tako osigurao i prvi bod prvenstva. Budući da ni Fugaplast nije u znatno boljoj poziciji, na Omladincu je da ovog puta pokaže sve svoje adute.

U Sveti Petar Čvrstec dolazi Mičetinac. Znamo da Čvrstec broji pet bodova više, očekuje se da bi lopta mogla biti u njihovim nogama.

U Gotalovu ćemo gledati susret Goška i Starigrada. Gošk je posljednjeg vikenda bio bolji od Gornje Rijeke, a Starigrad je slavio protiv Čvrsteca. Valja vidjeti kakvu će igru ekipe pokazati.

Za kraj, Mladost iz Bregi u Koprivničkim Bregima dočekuje Gornju Rijeku. Mladost je trenutno prvoplasirana momčad tablice bez ijednog poraza, a tu titulu zasigurno će željeti zadržati.

Spomenimo da se sve utakmice kola igraju u nedjelju od 16 sati, jedino je utakmica Sokola i Prekodravca zakazan za subotu u isto vrijeme.


Raspored igranja petog kola Druge županijske nogometne lige:

Tablica Druge županijske nogometne lige:

zatvori