Srijeda, 24. travnja 2024.

[1. ŽNL] Molvarci dočekuju Miklinovec, Tomislav vodeću Slogu

Iza nas je već pet kola odigranih u elitnom razredu županijskog nogometa, koji će, kako je zasada vidljivo, biti nikad izjednačeniji.

Puno je dobrih momčadi, nitko previše ne iskače te svatko svakog može pobijediti, nebitno igra li u gostima ili kod kuće.

Šesto kolo kuca na vrata, a na rasporedu je pregršt zanimljivih susreta.

Ipak, izdvajaju se dva sraza. Trenutačno vodeća Sloga iz Koprivničkog Ivanca na noge će Tomislavu iz Drnja. Drnjančani su u početku prvenstva podbacili te su u pet kola upisali tek jednu pobjedu. S druge strane, Ivančani imaju četiri pobjede i jedan poraz, dobra je to najava za tradicionalno teško gostovanje na Parku prinčeva, ma o kojem se god rangu radilo.

Teško će biti i Miklinovčanima u Molvama na Krbuljinu. Sastat će se Mladost i Miklinovec, domaći imaju tek bod više te će ovo biti vrlo napet ogled. Blaga prednost ide domaćima zbog terena, no Miklinovec ove sezone izgleda jako dobro i svatko će trebati biti na svojih 100 posto.

Kalinovac će kod kuće ugostiti Osvit, dok će Močile biti domaćin Viktoriji. Močilane će najvjerojatnije s klupe predvoditi novi trener Damir Perić koji će zamijeniti Kralja. Hoće li to donijeti pozitivni šok i prijekopotrebne bodove u Močile, ostaje za vidjeti. To će ujedno biti i derbi začelja – Močile imaju tri, dok posljednji Vojakovčani imaju samo dva boda na kontu.

Domaće Bratstvo u Kunovcu dočekuje Tomislav Radnik. Žabnjani imaju bod više naspram Kunovčana koji će ići po pobjedu sa željom da preskoče rivale iz Prigorja.

Još ćemo gledati susrete Lipe i Panonije u Hlebinama te Mladosti i Drave u Sigecu.

Dodajmo da će Kalinovac i Osvit te Močile i Viktorija snage odmjeriti u subotu u 16 sati, Bratstvo i Tomislav Radnik sastaju se u nedjelju u 11 sati, dok se ostale utakmice kola igraju u nedjelju u 16 sati.


Raspored igranja šestog kola Prve županijske nogometne lige:

Poredak Prve županijske nogometne lige:

zatvori