Četvrtak, 25. travnja 2024.

VIDEO: ZAVRŠAVA LJETNA SHEMA Ljubić: U županijskom Domu zdravlja Pfizerom ćemo cijepiti u svim terminima

U prostorima Doma zdravlja Koprivničko-križevačke županije od sada će se Pfizerom moći cijepiti u svim terminima.

Rekao je to na današnjoj konferenciji za medije Ratimir Ljubić, načelnik Stožera civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije.

Podsjetimo, sukladno ljetnoj shemi ponedjeljkom se do sada od 15 do 18 sati cijepilo Pfizerom, srijedom u istom terminu Modernom, a subotom od 8 do 12 sati Johnsonom. Cijepljenje Modernom i Johnsonom i dalje je moguće.

>> NEPRIDRŽAVANJE EPIDEMIOLOŠKIH MJERA Ljubić: COVID potvrda nije izgovor za nenošenje maske

Ljubić je spomenuo i kako će se u Đurđevcu 25. kolovoza u ambulanti školske medicine sa stražnje strane Doma zdravlja od 13 do 16 sati cijepiti prvenstveno drugom dozom, ali će se moći cijepiti i stanovnici županije zainteresirani za prvu dozu cjepiva. 29. kolovoza od osam do 11 sati u sportskoj dvorani u Križevcima bit će organizirano cijepljenje za sve zainteresirane sugrađane, dodao je.

>> VIDEO Ljubić: Na utakmice županijskih liga uz COVID potvrdu za više od 100 gledatelja

Spomenimo da se dr. Draženka Vadla, ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije, dotaknula trenutnih podataka o cijepljenim osobama na području naše županije.

– Prvom dozom cjepiva cijepljeno je 38.308 stanovnika, drugom 37.434, a Johnsonom 1.671. Ukupno je cijepljeno 39.979 osoba, odnosno 46 posto odraslih – zaključila je.

 

Konferencija za medije Stožera civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije

Objavljuje Drava.info u Ponedjeljak, 16. kolovoza 2021.

 

zatvori