Srijeda, 27. ožujka 2024.

VIDEO Mladi Slavenaši odlični na memorijalnom kadetskom turniru u Vinkovcima

Mladi nogometaši Slaven Belupa, Kadeti 2, pod vodstvom trenera Vedrana Medenjaka osvojili su treće mjesto na 23. Memorijalnom kadetskom turniru “Mravunac-Fegeli” u Vinkovcima.

Iz kluba poručuju da su Slavenaši nakon pobjede od 3:0 nad Cibalijom golovima Vidakovića i dva puta Šimunica te poraza od Hajduka u grupi, u utakmici za treće mjesto svladali vršnjake Rijeke nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Rezultat u regularnom dijelu igre bio je 1:1, a strijelac za mlade Farmaceute bio je Premec. U raspucavanju su golove postigli Kaurin, Premec i golman Markušić koji je prethodno Riječanima obranio jedanaesterac.

– Čestitam svojim igračima na uspjehu. Osvojili smo treće mjesto na jednom izuzetno jakom turniru na kojem su sudjelovale ponajbolje momčadi tog godišta u Hrvatskoj. Ovo nam je ujedno bila u priprema za iduću sezonu u kojoj će većina ovih igrača igrati u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi baš protiv ovih protivnika. Drago mi je da smo na kraju imali spretnosti i znanja i svladali Rijeku nakon raspucavanja jer je to dečkima bila nagrada za zalaganje koje su pokazali u svim utakmicama – rekao je za klupske stranice trener Kadeta 2 Vedran Medenjak.

zatvori