Petak, 29. ožujka 2024.

VIDEO Lulić uoči susreta s Hrvatskim dragovoljcem: Od prve minute trebamo pokazati tko je gazda na terenu

U sedmom kolu Hrvatski Telekom Prve lige nogometaši Slaven Belupa sutra će na travnjaku Gradskog stadiona Ivan Kušek-Apaš ugostiti momčad Hrvatskog dragovoljca.

Utakmica je na rasporedu od 20 sati, a najavio ju je Farmaceut Karlo Lulić.

– Očekujemo pobjedu i na taj način ćemo se postaviti od prve minute. Trebamo svima pokazati koliko možemo, sigurno da će takva taktika i biti. Trebamo ići svim snagama u napad od prve minute i pokazati da zaslužujemo tri boda – rekao je.

Lulić je nastavio kako Hrvatski dragovoljac ne treba podcjenjivati, a usporedio ga je i sa svojim bivšim klubom, Rudešom.

– Novopristigla tri igrača su moji bivši suigrači iz Osijeka, kvalitetni su. Ekipa me trenutno podsjeća na onu iz Rudeša kada sam ja bio član 2017./2018. godine. U prvih 15 kola imali smo pet-šest bodova, a u zadnjih 10 je bilo osam pobjeda, na kraju smo završili sedmi. Dragovoljac ne treba otpisivati, mislim da će se oni ekipirati i doći k sebi. Sigurno nisu bezazleni – istaknuo je.

No, recept za sutrašnju pobjedu je jasan.

– Od prve minute trebamo pokazati tko je gazda na terenu, posebice zbog toga što igramo doma. Pred svojim navijačima moramo napadati od prve minute – zaključio je.

zatvori