Petak, 29. ožujka 2024.

VIDEO Klafurić uoči susreta s Goricom: Želimo ispoljiti trud i rad

Nogometaši Slaven Belupa sutra će u Velikoj Gorici u sklopu šestog kola Hrvatski Telekom Prve lige snage odmjeriti s Goricom.

Nakon gostovanja u Splitu na Poljudu, bit će to druga u nizu gostujuća utakmica za Slavenaše. Susret će se igrati od 18:55, a najavio ga je trener Dean Klafurić.

– Kao i svaka druga, i ova utakmica je praznik te izazov za sve nas da pokažemo ono što radimo na treninzima, kao i da taj trud i rad pratimo kroz napredak u igri – rekao je Klafurić.

>> FOTO Slavenaši se s Poljuda u Koprivnicu vraćaju bez bodova

Trener je kazao da će to biti posebna utakmica za njega jer je protivnik klub koji je trenirao i za koji je igrao.

– Jako sam emotivan jer su to moj klub i moj grad, veselim se tome što dolazim doma. Bit će teško za moju obitelj i prijatelje, no ja sam trener Slaven Belupa, tako se ponašam i radim. Gorica je fenomenalan klub koji je još izrastao nakon mojeg odlaska, jedan je od najbolje organiziranih klubova u Hrvatskoj – nastavio je.

Klafurić je istaknuo da je Gorica kvalitetna ekipa s nekoliko individualaca koji u svakom trenutku u nekoliko poteza mogu riješiti utakmicu.

– Imaju Lovrića koji ima odličan dribling i fantastičan udarac, uz to je i reprezentativac. Ima tu još reprezentativaca, Matija Dvorneković je iskusni igrač koji iza sebe ima internacionalnu karijeru. Gorica je prije svega dobar tim zbog čega očekujem zanimljivu i nogometnu atmosferu. Atmosfera u našim redovima je odlična, igrači su na zavidnom nivou angažmana. Na sutrašnjoj utakmici želimo ispoljiti trud i rad – zaključio je Klafurić.

zatvori