Izvor: NK Slaven Belupo (Facebook)
Kadeti i pioniri Nogometnog kluba Slaven Belupo sutra startaju s novom sezonom Prve hrvatske nogometne lige.

Iz kluba poručuju da će u prvom ovosezonskom kolu na terenu s umjetnom travom koprivničkog Gradskog stadiona Ivan Kušek-Apaš momčadi trenera Vedrana Purića i Marija Gregurine ugostiti vršnjake Lokomotive od 18 sati, odnosno 19:45.

– Pripreme su prošle jako dobro i, ono što je najbitnije, bez ozljeda. Radili smo jako puno i nadam se da će nam se taj rad kroz sezonu isplatiti. Imamo karakternu momčad za koju znam da će se u svakoj utakmici “potući” za bodove i da će kao plod timskog rada uvijek iskočiti poneki pojedinac. Sutrašnja utakmica s Lokomotivom će biti čvrsta. Mislim da se možemo nositi sa svima u ligi pa tako i s njima. Moramo pokazati tko je domaćin, tako se postaviti od prve minute, i doći do bodova – za klupske je stranice rekao trener kadeta Purić.

I pred momčadi pionira je utakmica s Lokomotivom i zanimljivo prvenstvo.

– U pripremama smo odradili sve što smo planirali. Zadovoljan sam većim dijelom, ali naravno da je pred nama još mnogo rada, treninga i utakmica kako bismo stigli do prave razine. Upravo to nam i je cilj u ovoj sezoni, konstantan individualni, ali i momčadski napredak. Fokus će biti na usavršavanju i korekcijama primarno individualnih, a onda i momčadskih elemenata u igri. Težit ćemo kontinuiranim napadima kroz puno kombinatorike. Svjesni smo da će biti puno grešaka, što je i logično u toj dobi, ali svjesno ćemo preuzeti rizik u svrhu napretka. Što se tiče Lokomotive, velika su nepoznanica kao i ostatak lige, ali ne opterećujemo se protivnicima već gledamo sebe i kako da napredujemo. Dečki su spremni i zdravi te optimistično čekamo start sezone – zaključio je Gregurina, trener pionira.