Četvrtak, 18. travnja 2024.

FOTO/VIDEO Farmaceuti osvojili bod na teškom gostovanju u Osijeku

U trećem kolu Hrvatski Telekom Prve lige nogometaši Slaven Belupa na teškom su gostovanju u Osijeku remizirali s istoimenim domaćinom.

Iz kluba su poručili da su Farmaceuti u utakmici koja je završila 0:0 ostavili srce na terenu.

Trener Dean Klafurić u današnjem susretu nije mogao računati na ozlijeđene Laušića, Godu i Kocijana, a u odnosu na susret s Lokomotivom napravio je dvije promjene u prvom sastavu. Od prve minute na terenu su istrčali Bosec na lijevom beku i van Bruggen u veznoj liniji.

– Prvi je zaprijetio Osijek i to u 13. minuti. Mance je opasno pucao, a Čović izvrsnom reakcijom spasio svoj gol. Igralo se čvrsto na sredini terena, Osijek je imao loptu u svojim nogama, ali nije uspio zaprijetiti našoj čvrstoj obrani. Bilo je tako gotovo do kraja poluvremena. Pokušao je još jednom Hiroš za domaćina, ali rezultat se nije mijenjao te se na odmor otišlo bez pogodaka – istaknuli su u klubu.

U 52. minuti Bosec je odlično centrirao i pronašao Krstanovića čiji udarac glavom odlazi tik pokraj vratnice. Borila se koprivnička momčad svim srcem i vrebala svoju šansu iz kontre, dok Osijek nije stvarao opasnije prilike sve do sudačke nadoknade kada je Čović vrhunskom reakcijom spasio svoja vrata nakon udarca Miereza iz blizine.

Na kraju je ostalo 0:0 te je koprivnička momčad osvojila veliki bod na teškom gostovanju.

U idućem kolu Farmaceuti će u Koprivnici ugostiti Šibenik.


1. kolovoza 2021. – 3. kolo Hrvatski Telekom Prve lige Osijek, Gradski vrt

NK Osijek – NK Slaven Belupo 0:0 (0:0)

NK OSIJEK: Ivušić – Grgić (od 77. Miloš), Bralić, Lončar, Čeberko, Bočkaj – Nejašmić, Hiroš (od 65. Kleinheisler), Fiolić (od 64. Pilj) – Topčagić (od 64. Mierez), Mance (od 77. Bohar). Trener: Nenad Bjelica.

NK SLAVEN BELUPO: Čović – Zirdum, Paracki, Božić – Bogojević, van Bruggen, Marina, Bosec – Glavčić (od 86. Mlinarić), Brković (od 71. Lulić) – Krstanović . Trener: Dean Klafurić.

Suci: Igor Pajač (Zelina), Jerko Crnčić (Vrbovec), Anto Marić (Zagreb), Ante Čuljak (Zagreb)

VAR: Ivan Vučković (Zagreb), AVAR: Vedran Đurak (Sisak)

Žuti karton: Bralić 48′ (Osijek); Krstanović 16′, Marina 42′, van Bruggen 60′, Paracki 90′ (Slaven Belupo)

 

Volim te Slavene!! 🎶🎵🎤🥳🎊
#teamwork #teamspirit #volimteslavene

Objavljuje NK Slaven Belupo u Nedjelja, 1. kolovoza 2021.

zatvori