Srijeda, 24. travnja 2024.

FOTO U tijeku je 28. memorijalni turnir ‘Goran Vrbošić – Vrba’ u organizaciji Rukometnog kluba Koprivnica

U organizaciji Rukometnog kluba Koprivnica u sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica igra se 28. memorijalni turnir Goran Vrbošić – Vrba.

Snage na terenu odmjeravaju ekipe Rukometnog kluba Koprivnica, Rukometnog kluba Viro – Virovitica, Rukometnog kluba Valpovka i Muškog rukometnog kluba Čakovec.

Turnir traje od 11 sati, a svečanosti otvorenja prisustvovao je gradonačelnik Mišel Jakšić i zamjenik župana Ratimir Ljubić, poručili su iz Gradske uprave.

– Veliko hvala članovima Rukometnog kluba Koprivnica koji promoviraju rukomet među mladima te čuvaju muški rukomet koji ima bogatu tradiciju u našoj Koprivnici. Svim sudionicima želim puno uspjeha na turniru, ali i u daljnjoj rukometnoj karijeri te da nam se vrate u Koprivnicu – poručio je okupljenima gradonačelnik Jakšić.

Podsjetimo, turnir se igra u spomen na tragično poginulog mladog dragovoljca Domovinskog rata, Koprivničanca i igrača koprivničkog rukometnog kluba Gorana Vrbošića – Vrbu. Podršku igračima danas je dala Goranova majka Katica za koju ovaj turnir ima poseban značaj.

zatvori