Utorak, 23. travnja 2024.

FOTO Podravkašice izgubile od Krima u pripremnoj utakmici

Rukometašice Podravka Vegete provele su dva dana na gostovanju u Ljubljani gdje su uz naporne treninge sa sparing partnerima iz Ljubljane brusile formu za nadolazeće izazove u novoj sezoni.

Jučer u poslijepodnevnim satima odigrana je i pripremna utakmica, a Krim je bio uvjerljivija ekipa svih 60 minuta susreta.

Iz kluba poručuju da su prvih 10-ak minuta koprivničke rukometašice držale korak s ekipom iz Ljubljane no uslijedio je negativan niz za Podravku koji je donio uvjerljivu prednost domaćinu na poluvremenu od 17:9.

Trener Neven Hrupec je rotirao igračice i dao im podjednaku minutažu. Slovenska je ekipa bila puno konkretnija i kaznila je Koprivničanke za sve propuštene prilike i nerealizirane sedmerce, a velika pomoć Krimovkama bile su i dobro raspoložene vratarke Arenhart i Risović. Krajnji rezultat bio je 36:20 u korist domaćina.

U petak je na rasporedu pripremna utakmica s domaćom ekipom, varaždinskom Kokom, a za 10 dana u Koprivnicu stižu Siofok, FTC i Krim na 15. po redu Memorijalni turnir “Josip Samaržija Bepo”.

zatvori