Utorak, 26. ožujka 2024.

FOTO Općina Koprivnički Bregi uz nogometni turnir i odbojku na pijesku započela s trodnevnom proslavom svog dana

Mještani Koprivničkih Bregi danas su započeli s trodnevnom proslavom Dana općine.

Na terenu tamošnje NK Mladosti od 15:30 traje već tradicionalni Memorijalni nogometni turnir Lari-Sanjin-Prga-Žiga na kojem, osim domaćina, sudjeluju i Rudar iz Glogovca i Lipa iz Hlebina.

Turnir ove godine ima i humanitarnu notu. Naime, prikupljaju se novčana sredstva za sedmogodišnjeg Leona Šprema iz Koprivnice kojemu je dijagnosticirana srčana mana službenog naziva tetralogija fallot. Leon je otvorio nogometni turnir zabivši početni udarac.

U 16 sati započelo je i natjecanje u odbojci na pijesku na kojem sudjeluje pet ekipa, a prvo mjesto osvojit će ona s najviše bodova nakon svih međusobnih ogleda.

Proslava Dana općine uključuje još i ljetno kino te društvene igre, dok od 18 sati traje svečana sjednica Općinskog vijeća nakon koje će za goste biti priređena večera.

Sutra je na rasporedu natjecanje u gađanju glinenih golubova, dok u ponedjeljak slijedi Rokovsko proštenje, Dani otvorenih vrata te svečana sveta misa i sveta misa večernica.

Detalje vezane uz program pronađite na službenim stranicama Općine Koprivnički Bregi, a u nastavku pogledajte našu bogatu fotogaleriju s današnjih događanja.

zatvori