Petak, 29. ožujka 2024.

FOTO Gastro užitak u Smuteku po promotivnim cijenama

Ovog petka i subote Smutek je za vas pripremio super hranjivi Vitaminski smoothie od borovnice i domaću zlevanku od koprive po promotivnim cijenama.

Nije važno pokušavate li usvojiti zdraviju prehrambenu naviku ili prilagoditi prehranu užurbanom načinu života, hranjivi smoothie za doručak u samo jednoj čaši može zamijeniti cijeli obrok i pružiti sve potrebne nutrijente za nastavak dana, a domaća zlevanka od koprive obogatit će vaš organizam mineralima, posebice željezom te vitaminima A, C i K.

Često se kaže da je doručak vitalni obrok koji nas održava čitav dan, održava naš metabolizam ubrzanim, osiguravajući nam potrebnu energiju, posebno onima koji vode užurban stil života. Stoga je važno započeti dan sa zdravim doručkom.

U svakodnevnoj ponudi je bogat izbor doručka, salata, sendviča, smoothia, wokova, tortilja, omleta, mesnih i ribljih specijaliteta, vegetarijanskih, sezonskih menija, a sladokusci mogu uživati u kreativnim slatkim delicijama po pristupačnim cijenama.

Smutek – domaći kutek i dalje radi sljedećim radnim vremenom:

  • ponedjeljak – petak: 8.00 – 21:00 sat
  • subota: 8.00 – 13.00 sati
  • Nedjeljom i blagdanima ne radi

Podsjetimo, Smutek i naše osoblje strogo se pridržavaju svih mjera, preporuka i pravila suzbijanja pandemije koronavirusa.

Promotivna ponuda:

  • Smoothie – Vitaminski od borovnice – 10 kuna
  • Domaća zlevanka od koprive – 5 kuna
zatvori