Petak, 19. travnja 2024.

[3. HNL-SJEVER] Koprivnica gostuje u drugom ovotjednom susretu, opet težak ispit za Virovce

Vikend pred nama donosi nove susrete u Trećoj hrvatskoj nogometnoj ligi Sjever.

Koprivnica će u nedjelju u drugom kolu tako gostovati na Stadionu SRC Mladost kod dojučerašnjeg drugoligaša, Međimurja. Koprivničance čeka teško gostovanje.

Podravac iz Virja u prvome je kolu teško stradao kod jakog Bjelovara. Sedam golova u mreži Virovaca pokazuju snagu ovosezonskog Bjelovara, ali i nemoći Virja. Bit će ovo još jedna duga i mučna sezona za Virovce koju će provesti u borbi za opstanak. Već ovaj vikend očekuje ih iznimno težak ispit u gostima kod uvijek neugodne Mladosti iz Ždralova.

Bjelovar će nakon furioznog početka na teško gostovanje kod Radnika. Iako su se i jedni i drugi fokusirali na pobjede u Hrvatskom kupu, sada će morati “zbiti” redove i krenuti u pohod na prvenstvene bodove.

Županijski derbi u subotu će na Slobodi igrati Varteks i Podravina. Varteks je nešto bolji, a Podravina nešto lošija nego prethodne sezone. Teren će biti mjerilo, pojačanja poput Benka, Antoleka, Tomaškovića i ostalih daju ohrabrenje Varaždincima za dobru sezonu.

Ludbrežani su loše krenuli u prvenstvu porazom od Poleta, ali moramo uzeti u obzir da je Polet možda i najozbiljniji kandidat za naslov. Poletovci će kod kuće dočekati Viroviticu i biti veliki favorit te će sve osim pobjede Brezovca, Glavice i kompanije biti veliko iznenađenje.

>> FOTO [3. HNL-SJEVER] U utakmici punoj golova Koprivnica slavila protiv Papuka

Spomenimo da je jučer odigrana zaostala utakmica prvog kola u kojem su se sukobili Koprivnica i Papuk. Koprivničanci su slavili s uvjerljivih 5:2.


RASPORED 3. HNL – Sjever

2.KOLO, 28.8. 17:00

ŽDRALOVI: MLADOST – PODRAVAC
SVETI MARTIN NA MURI: POLET – VIROVITICA
KRIŽEVCI: RADNIK – BJELOVAR
VARAŽDIN: VARTEKS – PODRAVINA
ORAHOVICA: PAPUK – RUDAR

29.8. 17:00h

ČAKOVEC: MEĐIMURJE – KOPRIVNICA

zatvori