Četvrtak, 25. travnja 2024.

UREĐENJE IGRALIŠTA U MOČILAMA Javna nabava ide van u kolovozu, početak radova očekuje se na jesen

Javna nabava za projekt izgradnje sportskog objekta, rasvjete igrališta i uređenja okoliša uz pristupnu prometnicu Nogometnog kluba Močile bit će raspisana u kolovozu.

Rekao je to na sjednici koprivničkog Gradskog vijeća gradonačelnik Mišel Jakšić i dodao da je s upravom kluba izbistrena odluka da se pokrene javna nabava za ovako veliku investiciju.

– Procijenjena vrijednost je 1,2 milijuna kuna. Javna nabava ide van u kolovozu i nadamo se da možemo početi s radovima u rujnu, odnosno listopadu, ali s time ipak neću licitirati jer svi znamo da kod javnih nabava zna biti žalbi i produžetka rokova – kazao je gradonačelnik.

>> FOTO Nogometni klub Močile na proljeće dobiva nove sportske objekte, komunalnu infrastrukturu, rasvjetu…

Jakšić je istaknuo da se dugo razgovaralo s članovima uprave kluba kako bi se pronašlo rješenje.

– Ono što je tamo napravljeno prije 10, 15 godina tada je bilo dobro za prvu ruku, ali se nije pokazalo kao najsretnije rješenje niti što se tiče samih uvjeta za igrače niti što se tiče nekog sigurnosnog aspekta s obzirom na to da se izlazi na državnu prometnicu. Nakon toga odlučili smo sjesti s članovima uprave kluba i pronaći rješenje koje bi moglo biti dugoročno za klub takvog renomea – zaključio je Jakšić.

zatvori