Petak, 19. travnja 2024.

SASTAJU SE GRADSKI VIJEĆNICI Jakšić: Sve točke dnevnog reda imaju svoj značaj i važnost za građane Koprivnice

Druga sjednica Gradskog vijeća Grada Koprivnice u novom sazivu održat će se danas u 16 sati, a kako je rekao koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić, na dnevnom redu bit će 29 točaka.

– Na konstituirajućoj sjednici smo najavili da će prije godišnjih odmora biti još jedna sjednica i najavili smo ubacivanje u taj jedan takozvani radni mod kad pričamo o aktivnostima Gradskog vijeća i ovo je ostvarenje toga. Sve točke imaju svoj značaj i važnost za građane Koprivnice – kazao je Jakšić.

Poseban naglasak stavio je na izvještaj o izvršenju proračuna i programa u 2020. godini.

– Idemo i s rebalansom proračuna u 2021. godini, ali bit će još i puno odluka koje će se baš direktno ticati naših sugrađana, pa i naših najmlađih, jer opet idemo primjerice s besplatnim radnim bilježnicama i bilježnicama. Dakle, pred nama je jedna, usudio bih se reći, kvalitetna sjednica Gradskog vijeća i još jednom nam mogu svima skupa zaželjeti jedan konstruktivni nivo kakav smo imali u prethodnom mandatu – zaključio je Jakšić.

Spomenimo da će između ostalog vijećnici glasati i o odluci o imenovanju sportske dvorane Gimnazije Fran Galović i sportske dvorane Osnovne škole Đuro Ester – prva će nositi ime Josip Samaržija Bepo, a druga Vinko Zember.

>> Dvorana koprivničke gimnazije nosit će ime rukometnog velikana

>> Novoizgrađena sportska dvorana Osnovne škole Đuro Ester nosit će ime legendarnog Koprivničanca

Isto tako, odlučivat će i o visini naknade gradskim vijećnicima te o promjeni koeficijenata za obračun plaća službenika i namještenika u Upravnim tijelima Grada Koprivnice.

zatvori