Petak, 19. travnja 2024.

ROBIN PAN KUP Posljednje utakmice prije završnih susreta igraju se u srijedu

Na nogometnom terenu u Kunovcu u srijedu će se odigrati još četiri utakmice Robin Pan kupa, malonogometnog prvenstva klubova Četvrte hrvatske nogometne lige i županijskih ligaša.

Susreti će tako početi u 20 sati utakmicom seniora Tehničara iz Cvetkovca i Poljoprivrednika iz Kapele. U 20:45 na rasporedu je okršaj veterana koprivničkog Zagorca i Tomislava iz Drnja, a u 21:30 snage će odmjeriti seniori Poljoprivrednika iz Kapele i Tomislava iz Drnja.

Finalna utakmica večeri igrat će se od 22:15 kada će se susresti seniori Tehničara iz Cvetkovca i Rudara iz Botinovca.

Spomenimo da se četiri prvoplasirane ekipe u obje konkurencije kvalificiraju u poluzavršnicu koja će se igrati u četvrtak, dok je velika završnica Robin Pan kupa rezervirana za petak.

Dodajmo da su za sve momčadi turnira u Kunovcu osigurane vrijedne nagrade. Prvaci seniorskog turnira tako će kući ponijeti nagradu od 6.000 kuna, drugoplasirani će biti nagrađeni s 3.000, trećeplasirani s 2.000, a četvrtoplasirani s 1.000 kuna.

Veteranski prvaci osvojit će nagradu u iznosu 5.000 kuna, za drugo mjesto osigurane su 2.000 kuna, treće 1.000 kuna, a četvrta momčad osvježit će se s dvije gajbe Pan piva.

Organizator kupa je Nogometni klub Bratstvo, a pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i portala Drava.info.


Raspored utakmica Robin Pan kupa, srijeda 21. srpanj:

20:00 (S) Tehničar Cvetkovec – Poljoprivrednik Kapela
20:45 (V) Zagorec – Tomislav Drnje
21:30 (S) Poljoprivrednik Kapela – Tomislav Drnje
22:15 (S) Tehničar Cvetkovec – Rudar Botinovec

Tablica nakon dosad odigranih utakmica:

zatvori