Srijeda, 27. ožujka 2024.

ROBIN PAN KUP FINALNA VEČER Seniori Bratstva i Tomislava u lovu na 6.000 kuna, veterani Osvita i Omladinaca bore se za 5.000 kuna

Poznati su finalisti Robin Pan kupa, malonogometnog prvenstva klubova Četvrte hrvatske nogometne lige i županijskih ligaša.

Finalna večer na rasporedu je danas, a osim finalnih utakmica igrat će se i utakmice za treće mjesto.

U seniorskoj konkurenciji u finalu će se sastati Bratstvo iz Kunovca i Tomislav iz Drnja.
Obje su momčadi u polufinalnim ogledima s lakoćom svladale svoje protivnike. Bratstvo je s 5:2 pregazilo Sokol iz Sokolovca, dok je Tomislav s 5:1 potopio Lipu iz Hlebina. Da bi finale koje je na rasporedu u 22:30 trebalo biti itekako zanimljivo i prepuno golova, ukazuje i utakmica ova dva kluba u redovnom dijelu natjecanja kada je Bratstvo sa 7:6 nadigralo Tomislav.

Druga finalna utakmica, ona u veteranskoj konkurenciji, također će biti poslastica za sve ljubitelje nogometa. U njoj se sastaju vječni veteranski rivali Omladinac iz Herešina i Osvit iz Đelekovca. Obje su momčadi kroz turnir pokazale atraktivan nogomet, a u redovnom dijelu natjecanja susret ovih dviju momčadi otišao je na stranu Osvita koji je s 8:2 pregazio Omladinac. Veteransko finale na rasporedu je u 21:15.

Dodajmo da će se prije finalnih utakmica odigrati utakmice za treće mjesto. Prvu će utakmicu odigrati veterani Tomislava i Koprivnice, a utakmice počinje u 19 sati. U drugoj utakmici večeri, u borbi za treće mjesto u seniorskoj konkurenciji snage će odmjeriti Sokol i Lipa, a utakmica je na rasporedu u 20 sati.

Dodajmo da se proglašenje pobjednika i podjela nagrada očekuje u 23:30, a sve okupljene od 20 sati zabavljat će glazbeni sastav Čarli i Nena.

Dodajmo da su za sve momčadi turnira u Kunovcu osigurane vrijedne nagrade. Prvaci seniorskog turnira tako će kući ponijeti nagradu od 6.000 kuna, drugoplasirani će biti nagrađeni s 3.000, trećeplasirani s 2.000, a četvrtoplasirani s 1.000 kuna.

Veteranski prvaci osvojit će nagradu u iznosu 5.000 kuna, za drugo mjesto osigurane su 2.000 kuna, treće 1.000 kuna, a četvrta momčad osvježit će se s dvije gajbe Pan piva.

Organizator kupa je Nogometni klub Bratstvo, a pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i portala Drava.info.


Finalna večer Robin Pan kupa, petak 23. srpanj: 

19:00 UTAKMICA ZA 3. I 4. MJESTO – VETERANI
TOMISLAV Drnje – KOPRIVNICA Koprivnica

20:00 UTAKMICA ZA 3. I 4. MJESTO – SENIORI
SOKOL Sokolovac – LIPA Hlebine

21:15 FINALE VETERANI
OMLADINAC Herešin – OSVIT Đelekovec

22:30 FINALE SENIORI
BRATSTVO Kunovec – TOMISLAV Drnje

23,30 h: PROGLAŠENJE POBJEDNIKA I PODJELA NAGRADA

zatvori