Petak, 26. travnja 2024.

OPĆINSKI DERBI U FINALU MEMORIJALA KIRBI Tomislav bolji od Panonije, a Podravec od sigečke Mladosti

Nakon prvog dana Memorijalnog turnira Romano Kapetanić-Kirbi na Parku prinčeva u Drnju poznati su finalisti koji na teren izlaze danas.

– U finalu nas čeka općinski derbi, što znači da će se za prvi trofej boriti Tomislav Drnje i torčanski Podravec. Naši dečki bili su uvjerljivi protiv Panonije i u konačnici joj podarili pet komada. Za dva se pobrinuo Bači, isto toliko dodao je Njegač, a njima se pridružio i Varović. Inače, konačni rezultat bio je 5:1, s time da smo na poluvremenu vodili 2:1 – poručili su iz Nogometnog kluba Tomislav Drnje.

Dodali su da je trener Žuljić priliku za igru dao svim svojim igračima.

– Nešto neizvjesnija bila je prva utakmica. S obzirom na rang natjecanja, Sigečani su bili favoriti, ali to nisu potvrdili protiv Torčanaca te su na kraju poraženi s minimalnom razlikom. Točnije, Podravec je slavio 3:2. Između te dvije utakmice prijateljsku su odigrali naši pioniri protiv vršnjaka Slavena Belupa, u kojoj je rezultat, naravno, bio u drugom planu – objašnjavaju.

Današnje finale između Tomislava i Podravca igra se u 18:30, a u 15:30 je utakmica za treće mjesto. Raspored će između ta dva susreta popuniti veterani Tomislava protiv veterana Starigrada.

zatvori