Petak, 19. travnja 2024.

Koprivnički streljači osvojili medalje na juniorskom prvenstvu Hrvatske

Juniori Streljačkog športskog kluba Podravka nastupili su na juniorskom prvenstvu Hrvatske u gađanju ISSF malokalibarskim oružjem i postigli odlične rezultate.

Iz kluba poručuju da je na prvenstvu održanom na zagrebačkoj streljani Vrapčanski potok u disciplini malokalibarski pištolj 25 metara Gregor Gašparić otpucao 534 kruga plasiravši se na četvrto mjesto u konkurenciji juniora. U konkurenciji mlađih juniora ostvario je plasman na drugo mjesto osvojivši srebrnu medalju.

– Rezultatom od 495 otpucanih krugova u disciplini standard malokalibarski pištolj 25 metara Gregor Gašparić ostvario je plasman na peto mjesto u konkurenciji juniora, a u konkurenciji mlađih juniora osvojio je brončanu medalju plasiravši se na treće mjesto – nastavljaju.

Dodaju da je Luka Jambreuš u disciplini ISSF malokalibarska puška 60 ležeći osvojio srebrnu medalju, dok je u konkurenciji mlađih juniora ostvario plasman na prvo mjesto i zlatnu medalju.

– Rezultatom od 1.138 krugova u disciplini ISSF malokalibarske puške tri puta 40 trostav Luka Jambreuš osvojio je zlato u konkurenciji mlađih juniora te srebro u konkurenciji juniora – zaključuju.

Ovim nastupima završio je prvi dio sezone malokalibarskim oružjem, a nakon sedam dana odmora mlade koprivničke strijelce očekuju novi treninzi i natjecanja.

zatvori