Srijeda, 24. travnja 2024.

FOTO Održana svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Novigrad Podravski

U novouređenoj dvorani ZKF-a u Novigradu Podravskom jučer je održana svečana sjednica Općinskog vijeća povodom proslave Dana općine Novigrad Podravski i blagdana Župe Rastanak svetih apostola.

Program je vodila Silvia Zlatar, a sjednicu je otvorio predsjednik Općinskog vijeća Zlatko Makar koji je pozdravio sve prisutne, a nakon čega se načelnik Općine Zdravko Brljek osvrnuo na probleme koji su ih dočekali kad je preuzeo vlast u Općini, dok su u video prezentaciji svi nazočni imali priliku vidjeti prikaz poslovanja od 2017. godine do danas. Između ostalog je istaknuo kako je posebno ponosan na transparentnost i javno objavljivanje trošenja svih sredstava iz općinskog proračuna.

Na kraju svog govora posebno je na pomoći zahvalio Gradu Koprivnici, Koprivničko-križevačkoj županiji, PORA-i Regionalnoj razvojnoj agenciji Koprivničko-križevačke županije, Gradskom komunalnom poduzeću Komunalac te djelatnicima Jedinstvenog upravnog odjela Općine.

Čestitku ispred načelnika svim mještanima općine Novigrad Podravski uputio je načelnik Općine Legrad Ivan Sabolić, dok su se prigodnim riječima obratili i zamjenik koprivničko-križevačkog župana Ratimir Ljubić, izaslanik predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića, koprivničko-križevački župan Darko Koren, izaslanik predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića te gradonačelnik Grada Koprivnice i saborski zastupnik Mišel Jakšić. Svi su pohvalili općinu Novigrad Podravski kao primjer uspješne sredine, ugodnog života i zadovoljnih ljudi te vodstvu Općine zaželjeli realizaciju svih zacrtanih planova.

Sjednici su prisustvovali i mjesni župnik Ljuban Škraba, liječnica Dorotea Bardek, općinski vijećnici te predstavnici udruga i društava s područja općine.

U sklopu svečane sjednice dodijeljene su zahvalnice Štefaniji Vulić – Štefki posthumno i Zrinki Roksandić, dok je pohvalnicu dobio Dominik Vuljak.

U kulturno-umjetničkom programu sudjelovali su Mješoviti pjevački zbor KUD-a Ivan vitez Trnski i KUD Delovi.

zatvori