Četvrtak, 28. ožujka 2024.

FOTO Napreduju radovi u koprivničkoj Ulici Močilski odvojak I vrijedni 1,7 milijuna kuna

Radovi na izgradnji prometnice u koprivničkoj Ulici Močilski odvojak I vrijedni 1,7 milijuna kuna napreduju svojim tijekom.

Kako su poručili iz Gradske uprave, riječ je obnovi prometnice s odvojkom dužine oko 430 metara i širine 4 i pol metra. Uz samu prometnicu prethodno je izgrađena oborinska kanalizacija na koju se prometnica spaja kanalicama i slivnicima.

– Projekt je financiran sredstvima iz gradskog proračuna, izvođač radova je Zajednica ponuditelja PZC Varaždin i Koming Koprivnica, a očekivano vrijeme trajanja svih radova je 120 dana. Tijekom izvođenja radova na snazi je privremena regulacija prometa. Zatvoren je sav promet osim za potrebe stanara. Preporučeni obilazni pravac je preko Marijanske ulice – dodali su.

Spomenimo da su radove danas obišli koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić, Tomislav Golubić, pročelnik Upravnog odjela za izgradnju grada, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo, te Dejan Mihalec, viši stručni suradnik za građenje.

– Plan ove Gradske uprave je jednak razvoj svih dijelova grada. Ovime to pokazujemo i jako se veselimo investiciji u ovoj ulici jer smo kod pojačanih oborina uvijek imali pritužbe da dolazi do oštećenja ceste. Ovom investicijom rješavamo oborinsku odvodnju i samo asfaltiranje prometnice. Dobili smo jako puno pozitivnih komentara od mještana, što znači da se zaista radi o dobrom projektu – rekao je prilikom obilaska radova Jakšić.

 

zatvori