Petak, 29. ožujka 2024.

Berba medalja koprivničkih plivača u Sisku

Članice i članovi koprivničkog Plivačkog kluba Cerine, njih 12, sudjelovali su u drugom kolu Regionalne lige četiri u Sisku gdje su osvojili pregršt medalja.

Iz kluba su poručili da su odlična druga mjesta osvojili Karlo Tratnjak na 50 metara leptir, Petar Ferčec na 100 metara prsno i Pavel Pahek Remenar na 200 metara slobodno.

Drugo mjesto osvojio je i Šime Stanković na 50 i 100 metara slobodno te brončanu medalju na 50 metara leđno. Erik Petrić okitio se zlatom na čak dvije utrke – na 50 metara leptir i isto toliko metara leđno, a osvojio je i treće mjesto na utrkama 50 i 100 metara slobodno.

– Sve plivačice i plivači poboljšali su svoje rezultate što je dobar uvod za završno natjecanje sezone, Regionalno natjecanje koje će se održati 10 i 11. srpnja u Sisku. Također je vrlo važno spomenuti Pavela Paheka Remenara koji je na Ekipnom prvenstvu Hrvatske u Rijeci isplivao A limite na 100 i 200 metara prsno i tako se plasirao na Prvenstvo Hrvatske za kadete – kazali su.

Osim nabrojanih osvajača medalje, za Cerine su nastupili i Marija Belčić, Katja Koščak, Tomislav Pobi, Vili Lipuš, Domagoj Krapinec, Mislav Skvaža i Matija Perović. Natjecali su se u pratnji trenera Predraga Žagara i Lane Kovač.

zatvori