Četvrtak, 25. travnja 2024.

Berba medalja koprivničkih plivača na Regionalnom prvenstvu Hrvatske

Čak sedam natjecatelja Plivačkog kluba Cerine prošlog je vikenda osvojilo medalje na Regionalnom prvenstvu Hrvatske održanom u Sisku.

Iz kluba su poručili da je u kategoriji početnika Erik Petrić osvojio brončanu medalju na 50 metara delfin, 100 metara slobodno i 200 metara mješovito, dok je zlatnu medalju osvojio u disciplini 100 metara leđno.

Petar Ferčec osvojio je medalje u kategoriji mlađih kadeta, zlatnu na 100 metara prsno i srebrnu na 50 metara prsno.

U kategoriji kadeta natjecali su se Katja Koščak koja je bila druga na 100 metara delfin i prva na 400 metara mješovito te Pavel Pahek Remenar koji je bio drugi na 400 metara mješovito.

U kategoriji mlađih juniora Damjan Domanovac bio je drugi na 200 metara prsno i treći na 100 metara prsno, dok je Ivan Sinjeri bio prvi na 100 metara delfin i drugi na 50 metara kraul.

Mlađi juniori osvojili su brončanu medalju u četiri puta 200 metara slobodno, četiri puta 100 metara slobodno i četiri puta 100 metara mješovito u sastavu Pavel Pahek Remenar, Damjan Domanovac, Ivan Sinjeri i Marko Franjo.

Osim osvajača medalja na Regionalnom prvenstvu sudjelovali su još i Marija Belčić, Tomislav Pobi, Mislav Skvaža, Matija Perović, Karlo Tratnjak i Tara Oroz.

Svi plivači na natjecanju su nastupili pod vodstvom trenerica Martine Gregurek i Lane Kovač.

Izvor: PK Cerine
zatvori