Utorak, 26. ožujka 2024.

Županijski stožer: Potvrđena četiri nova slučaja zaraze, u Koprivnici se odvija cijepljenje bez prethodne najave

Nakon pristiglih nalaza na području Podravine i Prigorja zabilježena su četiri nova slučaja bolesti COVID-19, izvijestio je Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije.

– Na području županije trenutno je aktivno 11 slučajeva bolesti COVID-19, ozdravila je jedna osoba, a na bolničkom se liječenju trenutno nalaze tri pacijenta. Od početka pojave SARS – CoV-2 virusa na području županije bolest COVID-19 potvrđena je kod 8.182 osobe – poručili su iz stožera.

Iz stožera podsjećaju da je danas od osam do 13 sati u dvorani koprivničke Srednje škole organiziran punkt za cijepljenje gdje se svi građani koji dođu mogu cijepiti bez prethodne najave. Na cijepljenje je potrebno donijeti osobnu iskaznicu i zdravstvenu iskaznicu HZZO-a.

>> FOTO/VIDEO: BORBA PROTIV KORONAVIRUSA Ljubić: U nedjelju u Koprivnici počinje cijepljene bez najave za sve koji to žele

Članovi stožera i dalje apeliraju na građane da se pridržavaju svih epidemioloških mjera prevencije i zdravstvenih uputa kako bi se ograničilo širenje zaraze koronavirusa.

zatvori