Četvrtak, 29. rujna 2022.

Za Slaven Belupo potpisao najmlađi debitant i strijelac u povijesti kluba

Lovro Zvonarek, najmlađi debitant u povijesti Slaven Belupa i najmlađi strijelac u povijesti Hrvatske nogometne lige sa samo 16 godina potpisao je svoj prvi profesionalni ugovor u karijeri.

Kako navode u klubu, talentirani veznjak danas je u klupskim prostorijama zajedno s direktorom kluba Aleksandrom Aleksovskim potpisao trogodišnji ugovor. Ugovor vrijedi do ljeta 2024. godine, a nakon potpisivanja Zvonarek nije skrivao zadovoljstvo.

– Prvo bih zahvalio Slaven Belupu što mi je ukazao ovakvo povjerenje te ću učiniti sve da ga i opravdam. Osjećaj je zaista predivan, a na meni je da se sada kroz svaki trening dokazujem i slušam smjernice trenera, stručnog stožera i iskusnih igrača. Cilj mi je da svi zajedno napravimo odlične pripreme, da nas služi zdravlje i da kroz prvenstvo ostvarimo sve što se od nas traži. Osobni cilj mi je da napredujem iz dana u dan – rekao je Zvonarek.

U klubu nastavljaju kako je svoju igračku i ljudsku veličinu pokazao Stipe Bačelić Grgić. Naime, veznjak je na svoju inicijativu i inzistiranje Lovri predao dres s brojem 10 i tako pokazao što misli o njegovom talentu.

– Prije svega, Stipe me zaista iznenadio svojom gestom. Kroz treninge sam ga upoznao kao odličnog igrača, ali i ono važnije, kao kvalitetnu i jako dobru osobu koja je uvijek spremna pomoći. Unatoč tome, ovaj potez zaista nisam očekivao. Zahvaljujem mu od srca, a ja ću napraviti sve da igram u skladu s brojem na leđima i pomažem svojoj momčadi da ostvaruje rezultate koje od nas očekuju naši navijači – zaključio je mladi veznjak Slaven Belupa.

Izvor: NK Slaven Belupo (Facebook)
Izvor: NK Slaven Belupo (Facebook)