Subota, 8. listopada 2022.

VRAĆA SE ROCKLIVE U koprivnički Kampus na 10. izdanje dolaze TBF, LET3, Kandžija i mnogi drugi

Nakon prošlogodišnje odgode festivala zbog Covid-19 pandemije, u skladu sa svim epidemiološkim mjerama važećim u tom trenutku, ovogodišnji RockLive Festival #10 će se održati!

RockLive Festival ove će se godine ipak održati jubilarni deseti put i to kao dvodnevni festival 30. i 31. srpnja u publikom ograničenom izdanju. Osim datuma koji je pomaknut za 7 dana od prethodno najavljenog, novost je i lokacija na kojoj će se održati. S obzirom na obavezu provođenja svih epidemioloških mjera festival se ponovno vraća u koprivnički Kampus gdje se održavao i prvih pet godina

Objavljeni su i izvođači ovogodišnjeg festivala, pa će u petak 30.7. nastupiti Let 3, Kandžija & Gole Žene, M.O.R.T, te Šiza, dok će na RockLive pozornicu u subotu 31.7. zakoračiti TBF, Mortal Kombat, Šank!?, Kraj programa i JegerKola. Još nekoliko imena u periodu do festivala bit će objavljeno.

Što se ulaznica tiče, one kupljene za festival najavljen 2020. godine vrijede za ovo izdanje festivala. Ukoliko vam novi termin ne odgovara, povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (bilo online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti isključivo preko https://www.entrio.hr/refund web forme najkasnije do 10.07.2021.

U prodaji su i nove festivalske ulaznice koje vrijede za 2 dana festivala, a mogu se kupiti putem sustava Entrio ili na Entrio prodajnim mjestima.

Cijena ulaznice je 110kn, a broj je zbog situacije s pandemijom ograničen na njih 700.
Direktan link za festivalske ulaznice: https://www.entrio.hr/event/rocklive-festival-10-7536
Posljednja novost ovogodišnjeg festivala jest činjenica kako službeni kamp za
posjetitelje neće postojati, te se pozivaju kamperi da smještaj potraže u privatnim
smještajima. No, na lokaciji festivala postoje površine na kojima se šator može složiti,
a kampiranje će tamo biti na vlastitu odgovornost, također vezano uz situaciju s
pandemijom.

Vidimo se na RockLive Festivalu #10, jedva čekamo!!