Utorak, 16. travnja 2024.

TRI PROMETNE U 24 SATA Jedan na parkingu napucao auto, a drugi bicikl, dok je treći prevrnuo traktor na bok

Tri prometne nesreća s materijalnom štetom zabilježili su u posljednja 24 sata policijski službenici na širem koprivničkom području.

Iz Policijske uprave koprivničko-križevačke poručili su da se prva nesreća dogodila na parkiralištu u Ulici dr. Željka Selingera u Koprivnici jučer oko 8:50. Do nesreće je došlo kada je 79-godišnji vozač osobnim automobilom Daewoo koprivničkih registarskih oznaka uslijed nepropisnog kretanja prednjom stranom udario u stražnju stranu propisno parkiranog automobila. Vozaču koji je prouzročio prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.

Druga prometna nesreća dogodila se jučer oko 18 sati u Ulici Ivana Mažuranića u Koprivnici. U njoj je nepoznati vozač Chryslerom koprivničkih registarskih oznaka prilikom nepropisnog parkiranja udario u stražnju stranu parkiranog bicikla Trek koji je pao na drugi parkirani bicikl Specialized. Policija u ovom slučaju traga za nepoznatim vozačem.

Posljednje prometna nesreća dogodila se danas oko četiri sata u Ulici Pemija u Drnju nedaleko Koprivnice. Do nesreće je došlo kada je 40-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,37 upravljao traktorom John Deere koprivničkih registarskih oznaka s traktorskim priključkom.

– Uslijed nepropisnog kretanja traktor je sletio van kolnika, udario u zemljani most te se prevrnuo na bočnu stranu – naglasili su u policiji.

Vozač je uhićen i protiv njega bit će pokrenut prekršajni postupak.

zatvori