Četvrtak, 28. ožujka 2024.

ŠUŠKA SE, ŠUŠKA Napadač Farmaceuta odlazi u susjednu državu

Miroslav Iličić uskoro bi trebao postati ‘bivši’ u Koprivnici.

Ovaj 23-godišnji Riječanin stigao je u Slaven Belupo na početku sezone 20/21. iz Orijenta 1919 bez da je za njega plaćena odšteta, ali bi već nakon jedne sezone ponovno trebao promijeniti sredinu.

Kako doznaje Germanijak.hr, njegova nova destinacija trebala bi biti BiH Premijer liga. Iličić je postigao usmeni dogovor sa Zrinjskim, a do kraja tjedna se očekuje i službena potvrda.

>> Napadač Farmaceuta odlazi iz Koprivnice, karijeru će nastaviti u susjedstvu

Ove sezone je u 1. HNL postigao dva pogotka, a uglavnom je utakmice započinjao na klupi za rezervne igrače. Iličić je dijete Rijeke, ali u prvoj momčadi kluba s Kvarnera nikad nije dobio priliku. Preselio je na Krimeju, prošle je sezone bio prvi napadač Orijenta 1919 koji je bio nadomak plasmana u 1.HNL, a iako je za njegovim uslugama bila zainteresirana Istra 1961, u konačnici se ipak odlučio priključiti Slaven Belupu.

Zrinjski je prošlu sezonu okončao na petom mjestu BiH Premijer lige, ali iako to nije bilo ono što je uprava stavila kao cilj pred trenera Sergeja Jakirovića, bivši strateg Gorice trebao bi ostati na klupi Zrinjskog i sljedeće sezone.

Izvorni tekst dostupan je ovdje.

zatvori