Petak, 19. travnja 2024.

Snježana Petika dobitnica priznanja Udruge trenera za međunarodni uspjeh: Ovo mi mnogo znači

Snježana Petika, pomoćna trenerica Hrvatske ženske rukometne reprezentacije, dobit će priznanje Upravnog odbora Udruge trenera.

Iz Rukometnog kluba Podravka Vegeta poručili su da Petika, osim što je dugogodišnja trenerica u klubu, svojim je sportskim uspjesima zadužila hrvatski rukomet i sport općenito.

– Ugodno sam iznenađena i zaista mi mnogo znači priznanje od strane kolega trenera. Veselim se novim izazovima koji će biti postavljeni pred žensku reprezentaciju. I dalje ću predano raditi kao i dosad kako bismo zajednički i opravdali rezultat koji smo postigli. Na kraju želim čestitati svim nagrađenima – rekla je Petika koja će nagradu Udruge trenera primiti na Središnjem seminaru trenera 18. lipnja.

Brončana medalja na europskom prvenstvu ujedno je dodatni vjetar u leđa njezinoj trenerskoj karijeri.

– Nećemo reći da je ovo priznanje kruna trenerske karijere zato što će “kraljice šoka” imati još dosta prilika potvrditi svoju snagu i moć na terenu, a tako i njihovi treneri. Moramo reći kako smo iznimno ponosni što je Snježana Petika dio našeg kolektiva i što će na ovogodišnjem Središnjem seminaru za trenere u Poreču primiti zasluženo priznanje. U ime kluba iskrene čestitke trenerici Snježani Petiki i neka i dalje niže uspjehe na svojem sportskom putu – poručili su iz kluba.

zatvori