Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Pranjić: Ovaj naslov je za nas poseban jer ga je u važnom derbiju osigurao trener Zlatko Saračević

Rukometašice Podravka Vegete jučer su na domaćem terenu upisale i svoju posljednju prvenstvenu pobjedu u ovoj sezoni i to protiv Splita 2010 uz rezultat 30:18 i time osvojile naslov prvakinja.

Iz kluba poručuju da su Podravkašice zaključile sezonu bez poraza.

Trener Antonio Pranjić nakon utakmice je čestitao rukometašicama na još jednoj pobjedi i na ostvarenom cilju koji su si zadali prije početka prvenstva, a to je da ga osvojimo bez poraza.

– Sezona bez poraza u domaćem prvenstvu ne bilježi se već dugi niz godina. Još jednom želim zahvaliti Dragici Džono koja je uz napore uprave kluba te uz njeno odobrenje odigrala i ovu posljednju utakmicu i podigla taj pehar prvaka koji je zaslužila sa svojom ekipom. Hvala joj na svemu što je dala za ovaj klub. Želio bih također zahvaliti i igračicama koje su nas dosad napustile, već smo spomenuli Lamprini Tsakalou i Azenaide Carlos, a sada bih tu dodao i Aneju Beganović kojoj također želim reći hvala i poželjeti joj sreću u daljnjoj karijeri – kazao je Pranjić.

Napomenuo je da su jučer debitirale Ema Stručić i Ema Balaško koje su svojim trudom i radom u ovoj sezoni zaslužile dobiti priliku zaigrati u prvoligaškoj konkurenciji.

– Ovo je bila jedna teška sezona zbog okolnosti u kojima smo igrali bez navijača u praznim dvoranama i svih drugih teških trenutaka koji su nas zadesili. Ponosan sam što su cure to izdržale i držale se zajedno, ostaje žal za Kupom, a ovaj naslov će za nas uvijek biti poseban jer znamo da ga je u važnom derbiju osigurao trener Zlatko Saračević kojem smo posvetili sve naše pobjede do kraja sezone, a tako i ovaj 26. naslov – zaključio je Pranjić.

zatvori