Foto: Ivan Brkić/TZ područja Dravski Peski
Rukometašice Podravka Vegete prošle su subote završile prvenstvenu sezonu pobjedom protiv Splita i uzele 26. naslov prvakinja Hrvatske.

Iz kluba poručuju da je tradicija da se po završetku svih sportskih obaveza stručni stožer, prvotimke te zaposlenici kluba okupe negdje u prirodi i opuste.

– Ovoga puta za mjesto druženja odabrali smo Etno kuću Karlovčan, predivno imanje koje se smjestilo u malom mjestu Brodić u pitoresknom Ferdinanovcu. Tamo vas očekuju predivno očuvane starine, netaknuta priroda, zamaman miris poljskog cvijeća i svježina podravske Amazone, rijeke Drave. Pridružili smo se tako i mi, neodoljivom zovu prošlosti kroz starinski vremeplov, zaplovili rijekom i uživali u podravskim delicijama koje su pripremile vrijedne ruke domaćina – kazali su.

>> FOTO Podravkašice slavile protiv Splita i podigle pehar 26. put

Ovo je mjesto posebno i zbog turističkih atrakcija koje nudi kao i sadržaja za djecu i odrasle pa se svi zainteresirani imaju prilike okušati u vožnji brodicom, odbojci ili pak jahanju konja. Uz to, imanje nudi priliku za razgledavanje starinskih predmeta i slika.

– Ovakvu Podravinu u malom uistinu vrijedi iskusiti i doživjeti, a mi samo možemo reći veliko hvala obitelji Karlovčan koja nas je ugostila na imanju i pokazala nam sve blagodati ovog pitomog kraja. Posebna zahvala i našoj Korini Karlovčan koja nam je s velikim entuzijazmom otkrivala tajne ovog etno imanja – zaključili su.