Utorak, 23. travnja 2024.

Nakon prošlogodišnje stanke vraća se ‘Virovska biciklijada’

Drugo izdanje “Virovske biciklijade”  održat će se u nedjelju, 20. lipnja, s okupljanjem od devet sati u ulici Đure Sudete.

– Sigurno se sjećate kako nam je super bilo pred dvije godine, a i ovaj puta ćemo uživati u ljepotama Podravine na dva kotača. Nakon podjele majica za sudionike, krećemo preko Molvi do lovačkog doma Čambina gdje ćemo čuti kratko predavanje o povijesti Repaške šume i samoga doma, a poslije osvježenja skelom prelazimo Dravu i bicikliramo do jezera Drnić u Novom Virju. Tamo nas čeka topli ručak (grah) pa napunjenih mišića možemo odraditi ostatak vožnje do Virja – poručuju iz Općine Virje.

Nastavljaju kako ruta iznosi 46 kilometara, sve će se odviti pod policijskom pratnjom, a tempo će biti prilagođen za sve dobne skupine. Sudjelovanje je besplatno, a pripremljene su i majice za sudionike.

– Prijave nisu potrebne, ako ste sigurni u svoj dolazak potvrdite to na eventu da znamo okviran broj ljudi, a dobrodošli su i oni koji to ne naprave. Obavijestite prijatelje, sigurno će nam svima biti lijepo. Vidimo se na dva kotača – zaključuju.

Izvor: Općina Virje
zatvori