Petak, 26. travnja 2024.

LJETO NA ZRINSKOM Jakšić: Život, živost i veselje vraćaju se na naše gradske trgove

U planu su koncerti, aktivnosti za djecu, tematske večeri, program o zdravlju i prehrani i kino na otvorenom, a cijela manifestacija odvijat će se u koprivničkom parku i na središnjem gradskom trgu.

Pripreme za Ljeto na Zrinskom u punom su jeku, kroz dva tjedna bit će prezentiran i cijeli program.

Rekao je to Dravi.info koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić i dodao da se usporedno s poslagivanjem programa komunicira s partnerima, sponzorima i svima onima koji su dosad bili uključeni u ovakvu vrstu gradskih manifestacija.

– Sve će biti usklađeno s epidemiološkim mjerama. Svi se nadamo da će procjepljivanje ići svojim tijekom i da se nakon godinu, godinu i pol dana, život, živost i veselje vraćaju u Koprivnicu na naše gradske trgove – istaknuo je gradonačelnik.

Jakšić je dodao da će program biti prilagođen svima i da će svatko moći pronaći nešto za sebe i da će upravo to doprinijeti povratku optimizma.

Spomenimo da su u planu koncerti, aktivnosti za djecu, tematske večeri, program o zdravlju i prehrani i kino na otvorenom, a cijela manifestacija odvijat će se u koprivničkom parku i na središnjem gradskom trgu.

Iako službeni početak ove manifestacije još nije poznat, Ljeto na Zrinskom odvijat će se tijekom srpnja i prve polovice kolovoza.

zatvori