Četvrtak, 25. travnja 2024.

Koprivnički tenisači uspješni na natjecanjima u Čakovcu i Zagrebu

Članovi Teniskog kluba Koprivnica nastupili su na turnirima u Čakovcu i Zagrebu te su postigli značajne rezultate.

Kako poručuju iz kluba, u organizaciji Teniskog kluba Franjo Punčec iz Čakovca održan je novi turnir za djecu do devet i 10 godina, a boje koprivničkog kluba u konkurenciji do 10 godina branili su Zoja Petrović, Rea Jambor Horvatić te Mihael Čavić.

– Zoja je ostvarila najbolji rezultat osvajanjem drugog mjesta na turniru, dok je Rea osvojila srebrnu skupinu gdje se natječu djevojčice koje su u razigravanju po skupinama imale jedan poraz – govore u klubu. Dodaju i kako je Mihael Čavić osvojio peto mjesto u najboljoj, zlatnoj skupini.

U kategoriji do devet godina klub je predstavljao Fran Bodalec koji je bio pobjednik srebrne skupine.

Uz to, prva seniorska momčad koja se natječe u jedinstvenoj Drugoj hrvatskoj teniskoj ligi upisala je prvi poraz u ovogodišnjem natjecanju. U četvrtom kolu u Zagrebu u susretu dviju ekipa bez poraza bolji su bili domaćini, a okršaj je završio rezultatom 5:2. Pobjede je za koprivnički klub ostvario Filip Cvek u pojedinačnom susretu te s Dejanom Dautancom u paru.

Spomenimo da je druga seniorska momčad u gostima kod ekipe čakovečkog kluba u razigravanju za peto mjesto u Trećoj hrvatskoj teniskoj ligi za seniore uvjerljivo pobijedila rezultatom 7:0.

– U ovoj pobjedi za drugu ekipu Koprivnice nastupili su Luka Kovač, Goran Jalševec, Nino Sikavica, Luka Femec i Viktor Petrović u pojedinačnim susretima te u parovima Luka Femec s Andrejom Tucakovićem i Goran Jalševec s Viktorom Petrovićem – zaključuju u klubu.

zatvori