Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO/VIDEO Počeo festival nogometa na Cerinama

Festival nogometa počeo je kod koprivničkih Bazena Cerine.

Naime, Škola nogometa grada Koprivnice organizira Capronca Cup – nogometni turnir za dječake uzrasta 2010./2011. godište.

Vedran Bači, predsjednik Škole nogometa grada Koprivnice, rekao je da na njemu sudjeluje 14 nogometnih ekipa iz naše, ali i drugih županija.

– Igrat će se cijeli dan, a finale se očekuje u 16 sati. S obzirom na to da ovako nešto organiziramo po prvi put, brojka od 14 ekipa pravi je uspjeh za organizatore – zadovoljan je Bači koji je napomenuo da će dati sve od sebe da ovaj događaj postane tradicija.

Podršku ovom turniru i mladim nogometašima dao je i koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić koji je istaknuo da je zadovoljan što ima interesa za sport kod djece i uvjeren je da se upravo među ovim dječacima kriju i novi reprezentativci.

Snage će tako odmjeriti Škola nogometa Grada Koprivnice (A), Škola nogometa Grada Koprivnice (B), NK Slaven Belupo (2010.), NK Slaven Belupo (2011.), NK Starigrad, NK Mladost Molve, NK Bratstvo Gornje Bazje, NK Tehničar Cvetkovec, NK Podravina Ludbreg, ŠN Donje Međimurje, NK Tomislav Radnik SIŽ, NK Tomislav Drnje, NK Sokol Sokolovac i NK Viktorija Vojakovac.

 

Capronca Cup na Bazenima Cerine

Objavljuje Drava.info u Subota, 19. lipnja 2021.

 

zatvori