Utorak, 26. ožujka 2024.

FOTO/VIDEO Održana svečana sjednica Općinskog vijeća, načelnica Samošćanec: Vjerujem u suradnju na dobrobit Općine Đelekovec

Svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Đelekovec održana je danas u novouređenom Vatrogasnom domu u Đelekovcu.

Prva je ovo svečana sjednica s novoizabranim vodstvom Općine Đelekovec kojeg predvodi najmlađa načelnica u Hrvatskoj Lara Samošćanec koja se u pozdravnom govoru zahvalila svima na dolasku.

– Drago mi je što smo se upravo kod nas u Đelekovcu svi skupili prvi puta nakon lokalnih izbora. Čestitam svim prisutnim kolegama dužnosnicima na izboru na pozicije za koje se nadam da ćemo svi obavljati s odgovornošću. Osobno ću se truditi obnašati dužnost najbolje što znam. Uvijek sam spremna na dogovor i suradnju te stoga vjerujem da ću sa svima surađivati na dobrobit Općine Đelekovec – kazala je Samošćanec.

Snimio Valentino Štefanek.

Nakon uvodnih govora uslijedila je podjela javnih priznanja i zahvalnica. Tako su Ljiljana Žiganto Mraz i Nadica Vuljak proglašene počasnim građankama Općine Đelekovec. Za dostignuća i doprinos od značaja u domeni gospodarskog i društvenog života priznanja Općine Đelekovec dodijeljena su Davoru Korošecu, Ani Levak, Ljiljani Horvat te Nogometnom klubu Borac Imbriovec.

Za doprinos promidžbi Općine za uspješnu suradnju i druge osobite zasluge zahvalnica je dodijeljena Marijanu Posavcu te Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Đelekovec.

Nakon podjela zahvalnica i priznanja uslijedio je kulturno-umjetnički program kojeg su pripremili učenici Osnovne škole Mihovila Pavleka Miškine Đelekovec.

Dodajmo da su sjednici prisustvovali Mišel Jakšić, saborski zastupnik i gradonačelnik Koprivnice, Darko Koren, župan Koprivničko-križevačke županije, Mato Kuzminski, načelnik Općine Koprivnički Bregi, Petar Dombaj, načelnik Općine Drnje, Ivan Sabolić, načelnik Općine Legrad, Zoran Vrabelj, načelnik Općine Koprivnički Ivanec, Ivan Derdić, načelnik Općine Peteranec, Zdravko Brljek, načelnik Općine Novigrad Podravski, Vjekoslav Maletić načelnik Općine Ferdinandovac te brojni drugi uzvanici i gosti.

 

Svečana sjednica Općinskog vijeća i dodjela javnih priznanja Općine Đelekovec

Objavljuje Drava.info u Petak, 11. lipnja 2021.

 

Kulturno-umjetnički program na Svečanoj sjednici Općinskog vijeća Općine Đelekovec

Objavljuje Drava.info u Petak, 11. lipnja 2021.

zatvori