Četvrtak, 28. ožujka 2024.

FOTO Održan Treći festival sportske rekreacije ‘Šoderica 2021.’

Treći festival sportske rekreacije “Šoderica 2021.” održan je u nedjelju na Šoderici.

Kako poručuju iz Službe ureda župana, na festivalu je sudjelovalo pet udruga s nekoliko ekipa, a sudionici su se, uz pridržavanje epidemioloških mjera, natjecali u disciplinama nordijskog hodanja, pikada, viseće kuglane te turniru u beli.

– Festival sportske rekreacije osmišljen je u svrhu promocije jezera Šoderica i prirodnih ljepota Koprivničko-križevačke županije, sporta i usvajanja zdravih navika, posebno za populaciju treće životne dobi – govore.

Dodajmo da je festival otvorio zamjenik župana Ratimir Ljubić, dok su svečanosti prisustvovali i Kristina Sočev, pomoćna direktorica Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije, načelnik Općine Legrad Ivan Sabolić te Slavko Dedi, predsjednik Udruge za sportsku rekreaciju Grada Koprivnice “Sport za sve”, kao i potpredsjednica udruge Milica Lukačinec.

Spomenimo da je natjecanje održano u organizaciji Saveza sportske rekreacije Koprivničko-križevačke županije “Sport za sve” i Udruge za sportsku rekreaciju Grada Koprivnice “Sport za sve” te pod pokroviteljstvom Županije, županijske turističke zajednice i Općine Legrad.

zatvori