Utorak, 26. ožujka 2024.

FOTO Koprivnička hrvačica Lana Nogić s reprezentacijom otputovala u Bugarsku na Europsko prvenstvo za kadetkinje i kadete

Lana Nogić, koprivnička hrvačica i članica Hrvačkog kluba Podravka, danas je u jutarnjim satima krenula prema Samokovu u Bugarskoj gdje će nastupiti na Europskom prvenstvu za kadete i kadetkinje.

Iz Hrvačkog kluba Podravka poručili su da je Nogić prošlog tjedna u Varaždinu odradila sedmodnevne završne pripreme s ostatkom reprezentacije.

Dodaju da je Nogić zadovoljila sve reprezentativne kriterije te da je izabrana da predstavlja Hrvatsku u kategoriji do 57 kilograma.

>> FOTO Hrvačica Lana Nogić ima više od 30 medalja: Postati prvakinjom Hrvatske odličan je osjećaj

Dodajmo da se prvenstvo održava od 14. do 20. lipnja ove godine, a natjecanja u ženskoj konkurenciji počinju od srijede kada je predviđeno vaganje te kvalifikacijske borbe, a cijelo prvenstvo moguće je pratiti putem internet prijenosa.

Koprivničku hrvačicu na prvenstvu će voditi trener Pero Panić i Ignac Horvat, izbornici ženske selekcije za koju će još nastupiti i Ludbrežanke Sandra Besek u kategoriji do 53 kilograma i Marta Besek u kategoriji do 65 kilograma te Zagrepčanke Alesia Marcelić u kategoriji do 61 kilogram, Gia Kastelan u kategoriji do 69 kilograma te Milla Anđelić u kategoriji do 73 kilograma.

zatvori