Srijeda, 24. travnja 2024.

FOTO Berba medalja koprivničkih hrvača u Gospiću

Kadeti Podravke osvojili su prvo mjesto na međunarodnom turniru “Gospić Open 2021”.

Iz Hrvačkog kluba Podravka poručili su da je na turniru koji se održao danas nastupilo nešto manje od stotinjak hrvača iz 16 klubova.

Na ovom natjecanju šest Podravkaša u dva uzrasta vodili su Alen Nogić i Ivan Lončarić.

U uzrastu starijih dječaka, 2006. i 2007. godište, u kategoriji do 68 kilograma nastupili su Marko Špernjak i Mihej Kukelšćak kojemu je ovo ujedno bilo i prvo natjecanje. Špernjak je ostvario tri pobjede i dva poraza što mu je donijelo treće mjesto dok je Kukelšćak ostvario jednu pobjedu i dva poraza s čime je završio na četvrtom mjestu no pokazao je vrlo dobro hrvanje u odnosu na trenažni staž.

U uzrastu kadeta, 2004. i 2005. godište, nastupilo su četiri Podravkina hrvača. Borna Ljubić nastupio je u kategoriji do 65 kilograma te s jednom glatkom pobjedom zauzeo je prvo mjesto. U kategorija do 71 kilograma nastupila su dva Podravkina predstavnika. Ivan Adžaga ostvario je dvije pobjede i zauzeo prvo mjesto, dok je Patrik Raknić zauzeo na kraju treće mjesto. Karlo Mijatović nastupio je u kategoriji do 110 kilograma gdje je zauzeo vrlo dobro drugo mjesto.

U konačnici, u uzrastu kadeta s dva zlata, jednim srebrom te jednom broncom Hrvački klub Podravka zauzeo je odlično prvo mjesto.

zatvori