Petak, 19. travnja 2024.

Farmaceuti s pripremama startaju 14. lipnja, u planu šest prijateljskih utakmica

Iako je Hrvatski Telekom Prva liga završila pred tek 10-ak dana, pred nogometašima Slaven Belupa već su pripreme za novu sezonu.

Iz kluba poručuju da će se na koprivničkom Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš Farmaceuti okupiti u ponedjeljak 14. lipnja, a u sklopu priprema odigrat će šest prijateljskih utakmica.

Prva je na rasporedu 23. lipnja u Murskoj Soboti sa slovenskim prvakom Murom, dok će šest dana kasnije u Sv. Martinu na Muri snage odmjeriti s poljskim Slaskom iz Wroclawa, momčadi koja je prošlu sezonu završila kao četvrtoplasirana. Do starta prvenstva Slaven Belupo će igrati i 7. srpnja sa slovenskim Aluminijem, osmoplasiranom momčadi Slovenije, te tri dana kasnije s Naftom, slovenskim drugoligašem. Za preostale dvije utakmice protivnici i satnice odredit će se naknadno.

Nova sezona 2021./2022. trebala bi startati 17. srpnja.

Podsjetimo, Slaven Belupo je prošlu sezonu završio na sedmom mjestu s 34 boda, prvi je bio Dinamo s 85, a zadnji Varaždin s 28. Umjesto varaždinskog kluba koji je ispao iz lige, svoje će mjesto u Prvoj HNL u novoj sezoni pronaći zagrebački Dragovoljac.

zatvori