Četvrtak, 25. travnja 2024.

[4. NL BJ-KC-VT] Ferdinandovac lovi naslov kod Legrađana, Tehnika želi pobjedu i Treću HNL Sjever

Došlo je i posljednje kolo Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica u kojem će se odlučivati o dosta toga.

Ferdinandovac i Bilogora bore se za naslov, Kloštar je trećeplasirani, dok Tehnika želi zadržati četvrtu poziciju zbog toga što ih ona vodi u viši rang natjecanja.

Ferdinandovac će gostovati u Legradu kod Graničara i osluškivati rezultat utakmice u Čazmi između istoimenog domaćina i Bilogore 91. Dečki iz Grubišnog Polja imaju bod više od Ferdinandovca, ali u slučaju istog broja bodova prvak će biti Ferdinandovac zbog boljeg međusobnog omjera – pobjede s 2:0 kod kuće i 2:2 u gostima.

Tehnika-Koprivnica nakon pobjede protiv Ferdinandovca s 3:2 bila je slobodna prošlog vikenda. Ovaj vikend će na gostovanje kod Daruvara koji je u lošoj formi. Daruvarci nisu slavili već 14 kola u nizu, dok Tehnikaši imaju tri pobjede u nizu te žele upisati i četvrtu. Tom pobjedom osigurali bi četvrto mjesto i bili bi siguran putnik u Treću HNL Sjever gdje im je i mjesto.

Treći Kloštrani kod kuće dočekuju Dinamo Predavac koji još uvijek može biti četvrti, ako im se poklopi rezultat Slatine i Pitomače, odnosno poraz ili neriješen rezultat gosta.

Tomislav iz Drnja će na gostovanje kod Garića i ne mogu napredovati na tablici, ali može ih stići ekipa Zdenke 91 koja dočekuje Suhopolje.

zatvori