Četvrtak, 18. travnja 2024.

Slavenovi juniori II prvi u grupi, i ostali mladi Farmaceuti uspješni diljem države

Slavenovi juniori II osvojili su prvo mjesto u grupi Istok Prve nogometne lige regije Sjever, dok su značajne rezultate diljem države postigli i ostali mladi Farmaceuti.

Kako poručuju u klubu, pod vodstvom trenera Marija Dodika s 15 pobjeda i jednim remijem u 16 utakmica i gol razlikom +78 juniori II su suvereno osvojili prvenstvo, a u posljednjem kolu su slavili na gostovanju kod Bjelovara rezultatom 1:3. Za naslov prvaka Regije Sjever igrat će s najboljom momčadi u grupi Zapad, Varaždinom.

U klubu ističu i kako su kadeti pod vodstvom trenera Vedrana Purića u 24. kolu Prve hrvatske nogometne lige slavili protiv Rijeke s 1:0. Pogodak vrijedan tri boda postigao je Stanić u 26. minuti susreta.

S druge strane, pioniri su s istim protivnikom remizirali rezultatom 1:1.

– Pod vodstvom trenera Slavka Mešnjaka poveli su s 1:0 preko Premeca, ali su gosti u završnici ipak uspjeli doći do boda. Nakon 24 odigrana kola pioniri su sedmi s 35 osvojenih bodova, dok su kadeti šesti s 37. U idućem kolu snage će odmjeriti sa Sesvetama – poručuju.

Dodajmo da su juniori trenera Želimira Mešnjaka izgubili u Zagrebu od Lokomotive u posljednjem ovosezonskom kolu te su na kraju završili na diobi sedmog mjesta s Dugopoljem. Obje momčadi su osvojile po 31 bod.

– Poraz u zadnjoj utakmici sigurno neće baciti sjenu na izvrsno proljeće naših mladića koji su drugi dio sezone igrali odličan nogomet i ostvarivali odlične rezultate – zaključuju u klubu.

Izvor: NK Slaven Belupo (Facebook)
zatvori