Izvor: NK Slaven Belupo (Facebook)
Nogometni klub Slaven Belupo i Nogometni klub Virovitica jučer su potpisali ugovor o suradnji čiji je cilj dugogodišnji zajednički nogometni napredak koprivničkog prvoligaša i virovitičkog trećeligaša, dva višegodišnja prijateljska kluba.

Kako poručuju iz kluba, direktor Slavena Aleksandar Aleksovski prilikom potpisivanja ugovora u Virovitici izrazio je zadovoljstvo zbog ugovorene suradnje.

– Drago nam je da smo razvili suradnju s nogometnim klubom Virovitica kao nogometnim središtem te regije poznatom po velikom broju talentiranih igrača. Nadamo se da će iz ove suradnje oba kluba izvući benefite. Zahvaljujemo se domaćinu na srdačnom prijamu i gostoprimstvu i uvjereni smo da ćemo razviti dobru suradnju na obostrano zadovoljstvo – rekao je.

Zadovoljan uspostavljenom suradnjom je i voditelj Škole nogometa Slaven Belupa Vedran Medenjak.

– Izrazito sam zadovoljan potpisom ove suradnje. Proces je to koji želimo stvarati i u budućnosti s drugima. Imamo veliku želju pomoći našim klubovima partnerima te da kroz zajedničku suradnju napredujemo i mi i oni. Virovitica i njena okolica poznati su kao veliki rasadnik talenata kojima mi kao prvoligaški klub možemo pružiti stručnu i praktičnu podlogu za dosezanje maksimalnih kapaciteta – dodao je.

Predsjednik virovitičkog trećeligaša Damir Pervan naglasio je kako bi ova suradnja trebala donijeti prosperitet virovitičkom klubu, ali i široj društvenoj zajednici.

– Slaven Belupo je prvoligaš i sam njihov interes za našu školu nogometa je pohvala za naš dosadašnji rad. To je poticaj za cijeli naš klub, posebice za djecu, koja su sada pod paskom prvoligaša. Ta suradnja nije samo u jednom smjeru, prema Slaven Belupu već i u drugom smjeru, što nam itekako imponira – zaključio je.

Dodajmo da je potpisivanju ugovora prisustvovao i Krešimir Crvenka, voditelj Škole nogometa Nogometnog kluba Virovitica.

Izvor: NK Slaven Belupo (Facebook)
Izvor: NK Slaven Belupo (Facebook)